Becruit Foundation

Becruit Foundation

Blijvende waarde
creëren

Bij Becruit geloven we in samen, ‘be together’ noemen we dat ook wel. Samen betekent ook met z’n allen iets doen voor een ander. En dat is precies wat we doen met de Becruit Foundation. Wij zijn ons ervan bewust dat niet iedereen gelijke kansen krijgt op de arbeidsmarkt. Of dat nu komt door leeftijd, afkomst, sociale status of opleidingsniveau. Met de Becruit Foundation begeleiden en co-financieren we jaarlijks twee projecten en helpen we verschillende doelgroepen om meer kansen op de arbeidsmarkt te krijgen. Steeds weer een ander project. En in een andere vorm. Maar met hetzelfde doel: blijvende waarde creëren op de arbeidsmarkt.

10% van voorbereidingsfee

Van de voorbereidingsfee - die een opdrachtgever bij een nieuwe opdracht betaalt - gaat standaard 10% naar de Becruit Foundation. Zo bouwen we samen aan een goed gevulde spaarpot voor de projecten.

2 projecten per jaar

We begeleiden en co-financieren jaarlijks twee projecten. Dit zijn projecten als een Personal Branding Academy waar je CV-trainingen en sollicitatie-workshops kunt volgen. Wie, wat, hoe en waar bepalen we allemaal samen!

Samen verder!

In de projecten van het Becruit Foundation zoeken we graag de samenwerking op. Of dit nu is met een Gemeente, het UWV of het Werkbedrijf: alle ideeën en suggesties zijn welkom! Want samen creëren we blijvende waarde op de arbeidsmarkt.
be inspired

Ontdek het laatste nieuws

Chat openen
💬 Stel je vragen aan Becruit
Hoi, kunnen we je ergens mee helpen?