Becruit Foundation

Blijvende waarde
creëren

Becruiters zijn… Changemakers!

Bij Becruit geloven we in samen: ‘be together’ noemen we dat ook wel. Samen betekent met z’n allen iets doen voor een ander. En dat is precies wat we willen doen met de Becruit Foundation. Met de Becruit Foundation begeleiden en cofinancieren we projecten voor verschillende doelgroepen die niet altijd eerlijke kansen krijgen, maar wel verdienen. Niet vanuit een commercieel belang maar vanuit betrokkenheid. Steeds weer een ander project. En in een andere vorm. Altijd met hetzelfde doel: door middel van ons netwerk blijvende kansen en waarde creëren voor hen die (onder) steun(ing) nodig hebben!

Nu al jouw steentje bijdragen voor de Becruit Foundation?

Voel je vrij een donatie te doen, scan de QR-code hieronder. Groot of klein, het begint bij het planten van een zaadje.

10% van voorbereidingsfee

Van de voorbereidingsfee - die een opdrachtgever bij een nieuwe opdracht betaalt - gaat standaard 10% naar de Becruit Foundation. Zo bouwen we samen aan een goed gevulde spaarpot voor de projecten.

2 projecten per jaar

We begeleiden en co-financieren jaarlijks twee projecten. Dit zijn projecten als een Personal Branding Academy waar je CV-trainingen en sollicitatie-workshops kunt volgen. Wie, wat, hoe en waar bepalen we allemaal samen!

Samen verder!

In de projecten van het Becruit Foundation zoeken we graag de samenwerking op. Of dit nu is met een Gemeente, het UWV of het Werkbedrijf: alle ideeën en suggesties zijn welkom! Want samen creëren we blijvende waarde op de arbeidsmarkt.
be inspired

Ontdek het laatste nieuws

Chat openen
💬 Stel je vragen aan Becruit
Hoi, kunnen we je ergens mee helpen?