Groot nieuws: Becruit is verhuisd!

Becruit is verhuisd!

Misschien heb je het al gehoord, misschien ook niet. We zijn verhuisd naar een nieuw pand! Een fijne plek met meer rust, ruimte en inspiratie. Voor jou en voor ons. Weten waar ons nieuwe kantoor zich bevindt? Lees dan snel verder!

Een volgende stap naar…

Afgelopen jaar bestond Becruit drie jaar. Daarin hebben we een transitie doorgemaakt van scale-up naar strategisch partner voor onze opdrachtgevers. We zijn inmiddels gegroeid naar een team van zeven enthousiaste Becruiters. Dat is al reden voor een feest. Wij zijn ervan overtuigd dat je door elke dag een stap te nemen, groot of klein, je uiteindelijk komt waar je wilt zijn. Vrijdag 27 mei 2022 zijn we verhuisd naar een nieuw kantoor in Weurt!

Een nieuwe thuishaven

Het pand ligt midden tussen de weilanden voor een mooie lunchwandeling. Daarnaast kunnen we nu werken, overleggen en brainstormen in aparte ruimtes en hebben we zelfs een chill room! Het leukste is nog dat alle ruimtes zijn ingericht door onze eigen collega Chan. Een fijne plek met meer rust, ruimte en inspiratie. Kortom, een nieuwe thuishaven waar we samen met jou opnieuw stappen voorwaarts kunnen zetten! 

Bart: Becruit is een bedrijf met een groot hart, we werken met hart en ziel aan onze missie en visie, om samen tot goede en inspirerende oplossingen komen voor senior professionals en opdrachtgevers. Bij samen hoort een stevige basis. Iets waar je thuis kan zijn, je thuis mag voelen en altijd welkom bent. Als je het moeilijk hebt, als je wat wilt delen of zomaar om je verhaal te doen. Dat is ons huis, het thuis van Becruit.

Een thuis waar ook jij welkom bent. Kom gerust eens langs om onze nieuwe plek te komen bekijken, voor een lekkere kop koffie en goed gesprek met ons team!

Ons nieuwe adres:

van Heemstraweg 15
6551 DL Weurt

Vergelijkbare Blogs

Becruit’s zomer blog – Adem in, adem uit! Top 3 meditatie apps

Het is zomervakantie! Een goed moment om te reflecteren op afgelopen tijd en eens goed voor…

De transitie van ETO naar CTO: configureren op bestelling

Wij geloven dat we alleen samen de standaarden van deze wereld kunnen veranderen. Als een…

Dit is waarom Becruit een Foundation heeft opgericht

Wij geloven dat we alleen samen de standaarden van deze wereld kunnen veranderen. Als een…
Chat openen
💬 Stel je vragen aan Becruit
Hoi, kunnen we je ergens mee helpen?