Becruit’s zomer blog – Adem in, adem uit! Top 3 meditatie apps

Becruit's zomer blog

Het is zomervakantie! Een goed moment om te reflecteren op afgelopen tijd en eens goed voor jezelf te zorgen. Bij Becruit willen we je hierin graag inspireren en motiveren! Daarom trakteren wij je de komende zomermaanden op Becruit’s zomer blogs. Lees je mee? 

Minder druk

We zijn allemaal druk, zelfs de week of dag voordat we op vakantie gaan. We voelen allen de druk om snel, snel, snel alles nog “even” af te ronden. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat deze druk slecht voor je is. Daarom geven je vanuit Becruit graag een paar tips om voor, tijdens én na jouw vakantie minder druk te voelen. Laten we eens beginnen om de volgende zaken met z’n allen te omarmen: 

Wat zou er gebeuren als je anderen een keer een parkeerplek gunt? Of stopt voor mensen bij het oversteken, drie minuten later aankomen op jouw bestemming maakt het verschil niet. Het zijn vaak de kleine dingen die kunnen zorgen voor meer rust bij jou en de ander. De vakantiepret bijvoorbeeld kan al eerder beginnen dan het moment dat jij aankomt op jouw reisbestemming. Haal je social media apps van je telefoon en zet je push notificaties uit. Omdat we vaak continue doorgaan nemen geen tijd om te reflecteren op de dingen die je meemaakt. Schrijf de elke dag eens één ding op waar jij dankbaar voor bent. Je zult zien dat je hiermee ook de kleine momenten nog meer gaat waarderen. En misschien onze beste tip: probeer eens een meditatie app! Door elke dag een paar minuten de tijd voor jezelf te nemen, gun je jezelf een vast rust moment op de dag.  

Top 3 meditatie apps

Lastig om te beginnen met mediteren? Hierbij delen we graag onze drie favoriete meditatie apps met je. Probeer het eens uit, wie weet vind je nieuwe rust in jezelf deze vakantie 😉  

Headspace (ENG)

Calm (ENG)

Insight timer (NL)

Vergelijkbare Blogs

Becruit interim is live!

Ruim vier jaar adviseert Becruit de top 100 partners van Nederland over de invulling van…

Hoe trek je medewerkers aan in de arbeidsmarkt anno 2023?

Hoe trek je als (MKB)onderneming nieuwe medewerkers aan anno 2023? Een van de ontwikkelingen in…

Groot nieuws: Becruit is verhuisd!

Misschien heb je het al gehoord, misschien ook niet. We zijn verhuisd naar een nieuw pand!…
Chat openen
💬 Stel je vragen aan Becruit
Hoi, kunnen we je ergens mee helpen?