Dit is waarom Becruit een Foundation heeft opgericht

Dit is waarom Becruit een Foundation heeft opgericht

“Be fair. Be fast. Be together.” Misschien dat je deze kreet al wel eens voorbij hebt zien komen, maar wat betekent het eigenlijk? Waar “Be fair” en “Be fast” alles te maken hebben met onze bedrijfsvoering heeft ‘Be together” wat extra uitleg nodig. Want ‘Be together” staat er niet voor niets. Wij geloven dat we alleen samen de standaarden van deze wereld kunnen veranderen. Als een hecht collectief en samen met onze community leggen we de lat hoog om niet alleen het beste uit onszelf – maar juist ook uit de ander – te halen. Dat gedachtegoed vertaalt zich in onze nieuwe foundation: waarin alles draait om samen iets terug doen voor een ander. 

Wat is de Becruit Foundation?

We zijn ons ervan bewust dat niet iedereen gelijke kansen op de arbeidsmarkt heeft. Zo hebben werkzoekende professionals te maken met uitdagingen rondom leeftijd, afkomst, sociale status of opleidingsniveau. Aan de andere kant hebben werkgevers soms last om – aan de hand van een incompleet CV – te doorgronden wie de persoon nu écht is. Dat kan anders, vinden we bij Becruit. Met de Becruit Foundation zetten we rondom dit thema jaarlijks twee maatschappelijke projecten op. Steeds weer een ander project in een andere vorm, maar áltijd met hetzelfde doel: blijvende waarde creëren op de arbeidsmarkt. Zo maken we samen een klein verschil op weg naar een betere wereld. Opnieuw met de nadruk op samen: want de Becruit Foundation is niet iets van Becruit alleen, maar wordt mede mogelijk gemaakt door partners, opdrachtgevers en leveranciers. 

Becruit’s Boost 

Het eerste project dat we met de Becruit Foundation voor ogen hebben is het organiseren van een boost voor senior professionals. Deze boost is speciaal gericht op werkzoekende voor wie het lastig is om een (nieuwe) plek op de arbeidsmarkt te bemachtigen. Wist je bijvoorbeeld dat meer dan 10.000 senior professionals al meer dan 1 jaar thuis zitten? Dat betekent dus dat er 250.000 jaar aan werkervaring op de bank zit en verloren gaat. Enorm zonde als je het ons vraagt. Tijdens de Becruit Boost organiseren we – samen met partners – diverse cv-trainingen, LinkedIn-workshops of een presentatieworkshop om de carrièrekansen van werkzoekenden te vergroten. Het doel van deze boost? Ervoor zorgen dat deelnemers met een flinke dosis energie en inspiratie aan de slag gaan om een (nieuwe) werkplek te vinden.

Het is nooit te laat om te worden wat je had kunnen zijn”

Alleen samen succesvol! 

Steun jij ons gedachtegoed? En wil je met jouw bedrijf bijdragen aan ons eerste evenement? Word ambassadeur van ons foundation. Want alleen samen kunnen we iets betekenen voor een ander. Jij leert van ons en wij leren van jou. Natuurlijk staat er ook wat tegenover jouw ambassadeurschap: we zorgen ervoor dat je logo op onze website komt te staan en je wordt voorgesteld op onze LinkedIn-pagina. Tenslotte nodigen we je jaarlijks uit voor een evenement waar je kunt kennis maken met de andere ambassadeurs. Enthousiast geworden? Neem dan contact op met Wout. Hij legt je precies uit hoe ambassadeur worden werkt!   

Vergelijkbare Blogs

De transitie van ETO naar CTO: configureren op bestelling

Wij geloven dat we alleen samen de standaarden van deze wereld kunnen veranderen. Als een…

Wout Janssen is het (nieuwe) gezicht van de Becruit Foundation

Ben jij al bekend met de Becruit Foundation? Met de Becruit Foundation begeleiden en co-financieren…

4x inspirerende video’s om de koers voor 2021 te bepalen

Het einde van het jaar nadert. Dé tijd om je bedrijfsstrategie, beleidsplannen en targets opnieuw…
Chat openen
💬 Stel je vragen aan Becruit
Hoi, kunnen we je ergens mee helpen?