Een kandidaat aanbevelen via je eigen netwerk? Vincent legt uit hoe het werkt!

Een kandidaat aanbevelen via je eigen netwerk? Vincent legt uit hoe het werkt!

Bij Becruit geloven we dat de toekomst van het vinden van een ­nieuwe baan niet loopt via bureaus en banensites, maar dominant via je eigen netwerk. En de aandacht voor ons gedachtegoed groeit! Of het nu een oud-collega is of iemand die je kent uit je persoonlijke netwerk, een professional aandragen via Becruit loont. Hoe dat precies werkt? En hoe je zelf Becruiter wordt? Onze Community Manager Vincent legt het je uit!  

Waarom Becruit?     

“Becruit geeft een nieuwe kijk op het recruitmentvak. Geen headhunters, maar professionals uit het werkveld die op zoek gaan naar de meest geschikte kandidaat. Om deel uit te maken van onze Becruit community hoef je dus zelf niet actief op zoek te zijn naar een nieuwe baan. Juist niet. Zo bestaat onze community vooral uit senior professionals met een groot en relevant netwerk. Professionals die andere professionals aanbevelen voor senior posities in voornamelijk IT, technische IT en Techniek. In ruil daarvoor ontvangen zij 25% van de fee die betaald wordt voor de benoeming van een kandidaat, tot een maximum van €2.500 euro. Dit vinden wij fair, want als je niet kan delen kun je ook niet vermenigvuldigen. Met ons model verandert recruitment dus in Becruitment!”

Waarom is ons platform exclusief?      

“Al geprobeerd om in te loggen in onze community? Dan heb je waarschijnlijk gemerkt dat er een uitnodigingscode gevraagd wordt voor je registratie. Dit doen we omdat we geloven in de kracht van ons netwerk. Wanneer je een uitnodigingscode ontvangt ben je aanbevolen door iemand uit ons netwerk en ben je direct van waarde voor onze community. En geen zorgen, er staat je geen moeilijke selectieprocedure te wachten. Het is bedoeld als extra check om de kwaliteit van onze community te waarborgen en je gericht te inspireren met de juiste senior posities uit ons netwerk” 

Hoe beveel je een kandidaat aan?       

Eenmaal ingelogd binnen de Becruit community ontvang jij exclusief toegang tot alle openstaande vacatures van Becruit. We bieden een veilige omgeving wat betekent dat jouw Becruit profiel niet zichtbaar is voor andere Becruiters. Zo kun jij rustig alle vacatures bekijken en beoordelen of je een geschikte kandidaat kent. Iemand gevonden? Via de “beveel iemand aan” button koppel je eenvoudig en snel een potentiële kandidaat aan Becruit. En heb je zelf interesse in de vacature? Dan kun je ook eenvoudig zelf solliciteren. Wij begeleiden het hele proces en helpen professionals zo aan een nieuwe uitdaging!”

Becruiter worden?

Wil jij nieuwe kandidaten aanbevelen door lid te worden van onze community? Meld je hier aan! Vincent neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Vergelijkbare Blogs

Becruit interim is live!

Ruim vier jaar adviseert Becruit de top 100 partners van Nederland over de invulling van…

Hoe trek je medewerkers aan in de arbeidsmarkt anno 2023?

Hoe trek je als (MKB)onderneming nieuwe medewerkers aan anno 2023? Een van de ontwikkelingen in…

Becruit’s zomer blog – Adem in, adem uit! Top 3 meditatie apps

Het is zomervakantie! Een goed moment om te reflecteren op afgelopen tijd en eens goed voor…

Groot nieuws: Becruit is verhuisd!

Misschien heb je het al gehoord, misschien ook niet. We zijn verhuisd naar een nieuw pand!…
Chat openen
💬 Stel je vragen aan Becruit
Hoi, kunnen we je ergens mee helpen?