#Jobdone: Lars is het nieuwe jaar gestart als junior Accountmanager bij NedGraphics

#Jobdone: Lars is het nieuwe jaar gestart als junior Accountmanager bij NedGraphics

NedGraphics in Vianen is dé leverancier van CAD/GIS-oplossingen voor (semi)overheidsorganisaties. Als dochteronderneming van Cadac Groep heeft NedGraphics zich gespecialiseerd in het combineren van geo-informatietechnologie met document- en databeheer. Voor de regio Noord-Holland zochten ze een enthousiaste accountmanager. Lars van Tol bleek de perfécte match. In deze #jobdone spreken we Lars over de weg naar zijn nieuwe functie. Benieuwd? Lees dan verder!

Het beste van twee werelden

De wereld van geo-informatietechnologie is voor mij niet nieuw. Tijdens de studie Geo Media & Design heb ik mij uitgebreid verdiept in alle facetten die bij geografische data centraal staan. Tijdens mijn eerste baan – als technische consultant bij een Google Maps partner – richtte ik mij dan ook met name op de technische gebruikerskant van geo-informatietechnologie. Hierin miste ik het sociale aspect. Ik ben écht een sociaal dier en help graag mensen. Mijn nieuwe functie bij NedGraphics is het beste van twee werelden: ik kan de kennis die ik heb van geo-informaticatechnologie in praktijk brengen én leer nieuwe sales vaardigheden. Iets waar ik enorm veel zin in heb!” 

Verantwoordelijk Gemeente(s) Noord-Holland

Sinds 4 januari ben ik gestart bij NedGraphics. In mijn nieuwe rol ben ik verantwoordelijk voor de Gemeente(s) in Noord-Holland. Hierin ondersteun ik klanten bij diverse vraagstukken en onderzoeken we samen welke CAD/GIS-oplossingen mogelijk interessant voor ze zijn. Aangezien ik een tiental producten in mijn portefeuille heb, is het belangrijk dat ik eerst goed van alle functionaliteiten op de hoogte ben. Daarom heb ik vanuit NedGraphics een mentor toegewezen gekregen. Mijn mentor Geert-Jan leert mij de kneepjes van het vak, zodat ik in de loop van het jaar steeds vaker alleen op pad kan. Erg fijn dat NedGraphics mij op deze manier meeneemt in het proces. Samen met de ontwikkelmogelijkheden gaf mij dat direct een warm gevoel bij de organisatie! 

Kennismaking met Becruit

Via Becruit ben ik in contact gekomen met mijn nieuwe werkgever. Ik kreeg de functie doorgestuurd via een bekende en was meteen enthousiast. En dat enthousiasme steeg alleen maar na een eerste kennismaking met Vincent. Er was direct een klik. Wat ik vooral bijzonder vond is de “laid-back” sfeer die er in de gesprekken was. Door die sfeer – en het stellen van de juiste vragen – creëert Becruit een situatie waarin je echt jezelf kunt zijn. We kwamen binnen no-time tot de kern. Hierbij werd er niet alleen gekeken naar wat ik kan, maar juist ook naar wie ik ben als persoon. Uiteraard wel met een serieuze ondertoon, want een nieuwe baan is natuurlijk niet zomaar iets!  

Vergelijkbare Blogs

#Jobdone: Günter start als Sales Quality Assurance & Testing bij Sogeti

Maak kennis met Günter! Per 1 augustus is hij als Sales Quality Assurance & Testing…

#Jobdone: André start als Functioneel Beheerder bij Bovemij

Per 1 april is Becruiter André Goeloe gestart als Functioneel Beheerder. Een rol die hij…

#Jobdone: Hans is de nieuwe Manager Support Systemen bij Detailresult Groep

Waarschijnlijk gaat er bij de naam Detailresult Groep niet direct een belletje rinkelen. Toch is…
Chat openen
💬 Stel je vragen aan Becruit
Hoi, kunnen we je ergens mee helpen?