Louis Miltenburg

In gesprek met Louis Miltenburg

Maak kennis met Louis Miltenburg! Louis is begin vorig jaar begonnen bij Rabobank als Directeur Verzekeringen Metropool Regio Amsterdam (MRA). Hij heeft ruime ervaring in het commerciële vak en heeft zijn sporen verdiend bij onder andere Content, Eiffel en Aon. Op 1 februari 2019 is hij begonnen bij Rabobank en met zijn team adviseert hij het bedrijfsleven over risicobeheersing en de juiste verzekeringsproducten die daarbij passen. We spreken hem over zijn ervaringen met Becruit, keuzes maken en de toekomst van Becruitment.

Veel meer dan geld verdienen

“Ik ken Bart van Ingen al ruim twintig jaar. We hebben vroeger samengewerkt bij Content en Eiffel en we zijn elkaar altijd blijven volgen. Tijdens een toevallige ontmoeting vertelde Bart me over een prachtige kans bij Rabobank. Na enkele gesprekken met de directie voelde ik meteen een enorme klik. Ik ben iemand die afgaat op gevoel. Daarnaast moet ik ook de overtuiging hebben dat ik een wezenlijke bijdrage kan leveren. Rabobank is wat dat betreft een unieke organisatie. Natuurlijk een groot en zakelijk bedrijf, maar vanwege de coöperatieve gedachte ervaar je ook de betekenis voor de samenleving. Het gaat verder dan alleen maar geld verdienen en daar voel ik me prettig bij.”

Verdieping in ambities en persoonlijkheid

“Ik heb direct ervaren dat de werkwijze van Becruit anders is dan ik gewend was. Natuurlijk ben ik gekleurd omdat ik Bart al wat langer ken, maar ik weet wel dat hij altijd oprechte interesse heeft in mensen. Of het nu klanten, leveranciers of collega’s zijn, het gaat om de verdieping. Dit DNA heeft hij gelukkig meegegeven aan Becruit. In het verleden heb ik vaker contact gehad met recruiters, maar dan overheerst vooral het gevoel van de factuurrelatie en het snel willen scoren. Becruit heeft zich vooral in mijn ambities en persoonlijkheid verdiept. Dat is natuurlijk ook een voorwaarde als je met volle overtuiging een kandidaat voorstelt aan je opdrachtgever. Je moet er voor de volle 100% achter staan.”

Het lange termijnperspectief staat straks centraal

“Becruit heeft een vooruitziende blik om juist nu voor een nieuw model te kiezen. We staan immers aan de vooravond van enkele grote veranderingen en de arbeidsmarkt zal dit ook gaan merken. De jongste generatie kijkt anders naar werk en vrije tijd, maar ook anders naar inkomsten en bezit. Ik geloof daarom dat werving en selectie mee moet veranderen. Alleen gaat dit in een langzamer tempo. Dit vraagt uiteindelijk ook om andere afrekenmodellen, waarbij juist het langetermijnperspectief centraal staat. Denk aan de koppeling van je vergoeding aan de lengte van de contractduur en geleverde resultaten. Je krijgt als recruiter een lagere vaste vergoeding en het variabele deel wordt betaald als een kandidaat na 3, 6 of 12 maanden nog steeds bevalt. De kwaliteitsnorm komt overall steeds hoger te liggen. Maar ik denk dat er ook meer focus wordt gelegd op tijdelijke en flexibele functies. Contractvormen zullen gaan veranderen. Vroeger tekende je een contract en dan mocht je na 40 jaar een gouden horloge ophalen. In de hedendaagse economie is een overeenkomst voor 3 of 5 jaar misschien logischer.”

Een recruiter als persoonlijke coach

“Kortom, ik ben van mening dat vroeg of laat de rol van de recruiter gaat verschuiven. De recruiter zal duurzaam aan de zijde staan van de professional. Er is veel meer behoefte aan loopbaanbegeleiding, personal coaching en talentontwikkeling. Iemand die je door en door kent en vanaf een bepaalde afstand jou adviseert over je carrièreverloop. Het gaat dan niet altijd over die dure BMW, een hoog salaris of de fee die de recruiter vraagt. Een recruiter is als persoonlijke coach een groot deel van je loopbaan bij je betrokken. Dit zal zowel voor de professional als de opdrachtgever voor nieuwe kansen zorgen.”

“Tot slot wil ik nog kwijt dat Bart met Becruit een duidelijke visie heeft op de toekomst en dat hij inspeelt op de latente behoeftes van zowel de professional als de opdrachtgever. Becruit is betrokken, volgt je ontwikkeling en is oprecht geïnteresseerd. Ik ben in ieder geval dankbaar voor de geweldige job die ik nu mag bekleden bij Rabobank en ik kan iedereen dan ook van harte aanbevelen om eens in gesprek te gaan met Becruit. Het levert je altijd iets op”.

Vergelijkbare Blogs

3 redenen waarom Becruit zich maatschappelijk inzet, Bart vertelt!

Het recruitmentlandschap is aan verandering toe. Bij Becruit geloven we dat we door écht samen…

Transformatie met SAFe: Scaled Agile Framework

Transformatie én innovatie in een snel veranderende digitale wereld. Voor veel organisaties vandaag de dag…

Ronald van der Eijk-Rutten

Maak kennis met Ronald van der Eijk-Rutten. Hij is op 1 mei begonnen bij Cadac…
Chat openen
💬 Stel je vragen aan Becruit
Hoi, kunnen we je ergens mee helpen?