“Step by Step – Paso a Paso”

Kerstgeschenk 2021

"Step by step - Paso a Paso"

Wij bij Becruit zijn ervan overtuigd dat je door elke dag een stap te nemen, groot of klein, je uiteindelijk daar komt waar je wilt zijn. Hoe dan ook, de eerste stap blijft het belangrijkst!

Voor een organisatie betekent dat weten waar je naar toe wilt én zien wat je organisatie nodig heeft. In te kunnen spelen op behoefte én expertise, door de juiste mensen daar in te zetten waar zij in hun kracht staan. Zo kunnen ook hun weer de volgende stap zetten, voor jou, voor de organisatie, maar zeker ook voor zichzelf!

Graag zetten wij in 2022 opnieuw de stap voorwaarts met jou, omdat samen eigenlijk altijd lukt! Zodat we, stap voor stap, van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren. Om deze stap te vieren, bieden wij jou graag aan:

De Gran Paso a Paso Doble Late Harvest Monastrell’

Een wijn die met alle zorg, stap voor stap, duurzaam tot stand is gekomen. Een proost op de volgende stap in een duurzame relatie, bedankt dat je (in welke vorm dan ook) een stap voorwaarts voor en/of met ons hebt willen maken!

Team Becruit

Lees hieronder verder 

Bekroond met een 9

in maart 2021 heeft gerespecteerde wijnrecensent Harold Hamersma deze wijn beoordeeld met een 9 én een ster gegeven! Dat is bijzonder, want alleen wijnen die echt uitblinken in prijs-kwaliteit verdienen een ster. De keuze voor Paso a Paso werd mede mogelijk gemaakt dankzij Maarten en Floor van Bastion in Malden.

Explosief lekker

Gran Paso a Paso Doble Late Harvest Monastrell heeft een diepe, donkere robijnrode paarse kleur. De smaak is explosief! Je proeft gekonfijte zwarte vruchten, rijpe pruimen, gedroogde rozijnen en chocolade. Tip: schenk hem in bij gegrild vlees, walnoten en blauwe kaas. Ook lekker bij desserts als cake en sorbet van donkere vruchten.

Samen voor duurzaam

Deze rode wijn is met zorg en aandacht speciaal voor jou uitgezocht. Extra bijzonder is dat deze wijn op een duurzame manier is gemaakt en gecertificeerd is als 'vegan'. Ook nog eens goed voor onze wereld dus. Geniet!
be inspired

Ontdek het laatste nieuws

Chat openen
💬 Stel je vragen aan Becruit
Hoi, kunnen we je ergens mee helpen?