Becruit interim is live!

Becruit Interim is live!

Becruit interim is live!

Ruim vier jaar adviseert Becruit de top 100 partners van Nederland over de invulling van posities voor businessplannen en de realisatie van strategische transformaties. De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat het voor organisaties een uitdaging kan zijn om – naast de invulling van vaste posities – ook goede tijdelijke oplossingen te vinden.  Daarmee is Becruit interim geboren! Weten wat Becruit Interim inhoudt? En hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen bij het invullen van tijdelijke posities? Lees dan snel verder! 

Becruit interim

In samenwerking met onze partners hebben we gemerkt dat er een grote behoefte is om – naast de invulling van vaste posities – ook goede tijdelijke oplossingen te vinden. Daaruit is Becruit interim ontstaan en actueler dan ooit! Dezelfde manier van werken, met aanbevelingen vanuit onze community en de herkenbare kwaliteit die je van ons gewend bent!  

Actueler dan ooit  

Wij vinden het belangrijk dat de organisatie zich kan richten op de realisatie van de strategische doelstellingen. Het zoeken én vinden van tijdelijke oplossingen kan veel tijd en energie kosten. Daarom willen we deze zorg graag uit handen nemen door binnen afzienbare tijd de juiste oplossing te bieden. Met een Becruit Interimmer organiseren we de overdracht en tijdelijke invulling van een teamlid,die wij voor jullie zoeken én vinden.  

Om dit verder in te richten en vorm te geven zijn we 1 januari 2023 een strategische samenwerking met Capgemini Nederland gestart. Middels een pilot ondersteunen we hen nu bij interim vraagstukken van hun klanten. En dat willen we hierna ook voor jouw organisatie realiseren! 

Interessant en nu?

Benieuwd hoe we dit voor jouw organisatie kunnen organiseren? Misschien heb je zelfs al een uitdaging op ‘t bureau liggen? Vraag de brochure ‘Becruit Interim’ aan, stuur Community Manager Wout een WhatsApp bericht! Ook kun je bij hem terecht voor meer informatie en vragen. We denken graag met jullie mee! 

Vergelijkbare Blogs

Hoe trek je medewerkers aan in de arbeidsmarkt anno 2023?

Hoe trek je als (MKB)onderneming nieuwe medewerkers aan anno 2023? Een van de ontwikkelingen in…

Becruit’s zomer blog – Adem in, adem uit! Top 3 meditatie apps

Het is zomervakantie! Een goed moment om te reflecteren op afgelopen tijd en eens goed voor…

Groot nieuws: Becruit is verhuisd!

Misschien heb je het al gehoord, misschien ook niet. We zijn verhuisd naar een nieuw pand!…
Chat openen
💬 Stel je vragen aan Becruit
Hoi, kunnen we je ergens mee helpen?