#Jobdone: André start als Functioneel Beheerder bij Bovemij

#Jobdone: André start als Functioneel Beheerder bij Bovemij

Bovemij helpt klanten in de mobiliteitsbranche succesvol te ondernemen. Zo beschermen ze bedrijven aan de hand van bedrijfsverzekeringen, helpen ze klanten groeien door financieringsproducten en bieden ze zowel rechtshulp als data-oplossingen. Per 1 april is Becruiter André Goeloe gestart als Functioneel Beheerder. Een rol die hij zelf gecreëerd heeft. Benieuwd hoe hij dat voor elkaar heeft gekregen? En waarom hij dé perfecte match voor Bovemij is? Je leest het in deze #jobdone. 

Van PI-specialist naar Functioneel Beheerder

Al sinds mijn 17e werk ik binnen de IT-branche. Zo heb ik in het begin diverse rollen vervult op het gebied van werkplekbeheer, systeembeheer, netwerkbeheer en later procesmanagement en functioneel beheer. In mijn loopbaan kwam ik er al snel achter dat ik het meeste energie krijg van mensen. Mensen die samen problemen willen aanpakken en ervoor willen gaan. Het type bedrijf, samen met de bedrijfscultuur was voor mij dus erg belangrijk in de zoektocht naar een nieuwe baan. Via een Becruiter werd ik gewezen op de functie ‘Product Inrichting Specialist’ bij Bovemij. Een bedrijf dat me vanwege de cultuur en branche direct aansprak. Tijdens het eerste gesprek kwam ik er al snel achter dat – met de kennis en ervaring die ik nu heb – een andere rol bij Bovemij beter bij me paste. Een rol waarin ik mijn kennis van de gebruikte informatiesystemen in kan zetten voor het oplossen van incidenten en het doorvoeren van wijzigingen, en daarmee de focus kan leggen op het optimaliseren van processen. Daarbij zet ik mijn goed gevulde gereedschapskist in ter ondersteuning van de strategische doelen die in projecten tot uiting komen. Een rol als Functioneel Beheerder past daar uitstekend bij! 

Een unieke combinatie van verzekerings- & technische kennis

Voor de nieuwe functie van Functioneel Beheerder heb ik proactief een functieprofiel uitgewerkt. Zo ben ik voorheen werkzaam geweest bij IAK, een bedrijf dat – net zoals Bovemij – gebruik maakt(e) van IDIT en Level7. Door mijn kennis van deze systemen, samen met de kennis van de verzekeringsbranche was het opstellen van een functieprofiel eenvoudig. Zo wist ik heel goed welke kennis en expertise van waarde zijn voor Bovemij. Op 1 april ben ik gestart met mijn functie en dat bevalt me erg goed. Ik ga het beheer van twee systemen overnemen en ben daarnaast aan het ontdekken welke waarde ik nog meer kan toevoegen aan het bedrijf. Door de open gesprekken die ik met Bovemij heb gevoerd, is besloten dat ik betrokken word bij de implementatie en het beheer van Axon (Keylane). Met de collega’s heb ik tot nu toe een leuke klik: zoals verwacht past het type bedrijf en de bedrijfscultuur goed bij mij en gelukkig is dat gevoel wederzijds.

Uitstekende voorbereiding met Becruit

Eerlijk is eerlijk, mijn ervaring met Becruit heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb nog nooit een bedrijf gezien dat zoveel doet voor potentiële kandidaten. Met name de compleetheid van de bedrijfsinformatie sprak me erg aan. Denk hierbij aan het delen van een diepgaande context, zoals bijvoorbeeld van de langetermijnvisie van het bedrijf. De meeste recruitmentbureaus die ik ken, zijn hier niet eens van op de hoogte. Dit zorgde ervoor dat we tijdens het sollicitatiegesprek gelijk de inhoud in konden. Zo kon ik Bovemij proactief adviseren en daarmee laten zien wat ik ze te bieden had. Dat heeft een positieve werking op mijn sollicitatieproces gehad, met deze mooie nieuwe uitdaging als gevolg! 

 


Vergelijkbare Blogs

#Jobdone: Een natuurkundige Vermeer bij Capgemini: Geert-Jan de Bont gestart als Solution Manager!  

Hoe maak je van een complex probleem een verhelderend stuk? Daar weet Geert-Jan de Bont…

#Jobdone: a solution from India, Darthick is de nieuwe Azure Solution Architect bij Capgemini! 

Wat als je voelt dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging in je werk,…

#Jobdone: Cliff Vaessens op z’n plek als Cloud Engineer bij Solipsis!

Wat als je voelt dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging in je werk,…

#Jobdone: Niels Spiegelenberg neemt een duik in het diepe als nieuwe Manager Hardware & Software Engineering bij Mpac Langen

Maak kennis met Niels Spiegelenberg! Sinds juli is hij de nieuwe Manager Hardware & Software…
Chat openen
💬 Stel je vragen aan Becruit
Hoi, kunnen we je ergens mee helpen?