#Jobdone: Anne Schnitker het nieuwe gezicht als servicemanager bij Solipsis

#Jobdone: Anne Schitker het nieuwe gezicht als servicemanager bij Solipsis

Maak kennis met Anne Schnitker! Anne is per 1 september gestart met een uitdagende functie als servicemanager bij Solipsis. Zij is nu het aanspreekpunt voor de leveranciers van ICT-diensten en onderhoudt daarin alle klantcontacten op managementniveau. Voor Anne een spannende overstap, aangezien ze een lange tijd bij dezelfde werkgever werkzaam was. Benieuwd hoe zij dit heeft ervaren? In deze #jobdone neemt Anne je mee in haar verhaal!

Na 9 jaar een nieuwe uitdaging

“Na mijn middelbare school ben ik begonnen met de studie International Business, gevolgd door de Master Marketing Research. Ondanks mijn studie waarin statistiek de boventoon voerde, kwam ik er vrij snel achter dat ik niet gelukkig word van een eenzame opsluiting met laptop in een kamertje. Ik ben analytisch, maar moet dat wel kunnen toepassen. Het liefst samen met anderen. Dat kwam mooi terug in mijn eerste baan bij Nederland Isoleert, die toen nog in de kinderschoenen stond. Samen met het team heb ik het bedrijf helemaal mogen opbouwen van 20 naar 200 werknemers met vestigingen in Nederland en België. Een super toffe stap in mijn carrière. Met inmiddels 9 jaar werkervaring in verschillende managementfuncties, werd het tijd voor een nieuwe plek en uitdaging!”

Kartrekker bij Solipsis

“Per 1 januari 2021 heeft IT-specialist Computron de IT-dienstverlener Solipsis overgenomen. Bij overnames binnen bedrijven is er genoeg te doen. Voor mij een ideale situatie want wanneer alles al draait, is er minder uitdaging. En ik vind het leuk om uitgedaagd te worden. De kar trekken en duwen. Bij Solipsis ligt een prachtige basis waar ik nu verder aan mag sleutelen. Ik houd van korte lijntjes om snel beslissingen te maken, zodat ik snel iets kan opbouwen met anderen. Dit met de uitdaging van de nieuwe functie in combinatie met de kortere reisafstand en het feit dat ik net moeder ben geworden van een dochtertje, maakte dat ik de deze nieuwe baan helemaal zag zitten.”

Het vertrouwen van Becruit

“Hoe ging dat ook alweer solliciteren? Na een aantal jaren op mijn vertrouwde plek te hebben gewerkt was dat de vraag die ik mezelf stelde, best even spannend. Daarom was ik ook heel blij toen ik via het netwerk met Bart in contact kwam. De begeleiding van Becruit heb ik als zeer open, spontaan en no-nonsense ervaren. Precies zoals ik zelf ben. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, heb je met je huidige baan niet elk moment van de dag de tijd. Becruit past zich helemaal aan jou aan. De comfortabele begeleiding en het vertrouwen dat zij mij hebben gegeven, maakte dat ik deze nieuwe stap in mijn loopbaan durfde te zetten. Zodat ik nu kan zeggen dat ik helemaal op mijn plek zit bij Solipsis!”

Ben jij al lid van onze Becruit community?

Bij Becruit zoeken geen headhunters naar geschikte kandidaten, maar professionals uit het werkveld. Met andere woorden: professionals zoeken professionals. Hierbij maken we gebruik van het netwerk van al onze Becruiters. Daarbij houden we van eerlijk delen. Daarom ontvangt de Becruiter een deel van de fee, wanneer de aanbevolen kandidaat uiteindelijk de baan krijgt. Ook lid worden van de Becruit community? Stuur ons WhatsApp berichtje, dan sturen we een uitnodigingslink voor het platform!

Vergelijkbare Blogs

#Jobdone: Een natuurkundige Vermeer bij Capgemini: Geert-Jan de Bont gestart als Solution Manager!  

Hoe maak je van een complex probleem een verhelderend stuk? Daar weet Geert-Jan de Bont…

#Jobdone: a solution from India, Darthick is de nieuwe Azure Solution Architect bij Capgemini! 

Wat als je voelt dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging in je werk,…

#Jobdone: Cliff Vaessens op z’n plek als Cloud Engineer bij Solipsis!

Wat als je voelt dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging in je werk,…

#Jobdone: Niels Spiegelenberg neemt een duik in het diepe als nieuwe Manager Hardware & Software Engineering bij Mpac Langen

Maak kennis met Niels Spiegelenberg! Sinds juli is hij de nieuwe Manager Hardware & Software…
Chat openen
💬 Stel je vragen aan Becruit
Hoi, kunnen we je ergens mee helpen?